مکزیک سی و یتا ایالت و اتا فدرال منطقه دانه. مکزیکِ اساسی قانون ِپه، این ناحیه‌ئون آزاد و مستقل محسوب وانّه.[۱] هر ایالت قانون اساسی و مجلس سِوائونه دانّه و فقط فدرال منطقه (مکزیکو سیتی) هسته که ونه محدود بائه.

فدرال منطقهدچی‌ین

منطقه نام رسمی پرچم مساحت جمعیت (۲۰۱۰)[۲] تاریخ تاسیس
مکزیکوسیتی دیستریتو فدرال   ۰ ۱٬۴۸۵ km۲
(۵۷۳٫۴ sq mi)
۰۸٬۷۲۰٬۹۱۶ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۱۱-۱۸[۳]

ایالتوندچی‌ین

ایالت‌های مکزیک
ایالت رسمی نوم
Estado Libre y Soberano de
پرچم نیشتنگا گتترین شهر گتی[۴] جمعیت (۲۰۱۰)[۲] تاسیس بیّن رتبه بساته بیّنِ ِتاریخ
آگوئاسکالینتس Aguascalientes   آگوئاسکالینتس آگوئاسکالینتس ۰۰۵۶۱۸شابلون:Convert/km۲ ۰۱۱۸۴۹۹۶۱٬۱۸۴٬۹۹۶ ۲۴&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۴ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۵۷-۰۲-۰۵[۵]
باخا کالیفرنیا Baja California   مخیکالی تیخوانا ۰۷۱۴۴۶شابلون:Convert/km۲ ۰۳۱۵۵۰۷۰۳٬۱۵۵٬۰۷۰ ۲۹&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۹ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۹۵۲-۰۱-۱۶[۶]
باخا کالیفرنیا سور Baja California Sur   لا پاس لا پاس ۰۷۳۹۲۲شابلون:Convert/km۲ ۰۰۶۳۷۰۲۶۶۳۷٬۰۲۶ ۳۱&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳۱ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۹۷۴-۱۰-۰۸[۷]
کامپچه Campeche   کامپچه کامپچه ۰۵۷۹۲۴شابلون:Convert/km۲ ۰۰۸۲۲۴۴۱۸۲۲٬۴۴۱ ۲۵&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۵ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۶۳-۰۴-۲۹[۸]
چیاپاس Chiapas   توکسلا گوتیرس توکسلا گوتیرس ۰۷۳۲۸۹شابلون:Convert/km۲ ۰۴۷۹۶۵۸۰۴٬۷۹۶٬۵۸۰ ۱۹&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۹ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۰۹-۱۴[۹]
چیئوائوا Chihuahua   چیئوائوا سیوداد خوارس ۲۴۷۴۵۵شابلون:Convert/km۲ ۰۳۴۰۶۴۶۵۳٬۴۰۶٬۴۶۵ ۱۸&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۸ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۰۷-۰۶[۹]
کواویلا۱ ۴ Coahuila de Zaragoza   سالتییو تورئون ۱۵۱۵۶۳شابلون:Convert/km۲ ۰۲۷۴۸۳۹۱۲٬۷۴۸٬۳۹۱ ۱۶&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۶ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۰۵-۰۷[۹]
کولیما Colima   کولیما مانسانییو ۰۰۵۶۲۵شابلون:Convert/km۲ ۰۰۶۵۰٬۵۵۵ ۶۵۰٬۵۵۵ ۲۳&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۳ ۱۸۵۶۱۲۰۹۰۹-۱۲-۱۸۵۶[۱۰][۱۱]
دورانگو Durango   دورانگو دورانگو ۱۲۳۴۵۱شابلون:Convert/km۲ ۰۱۶۳۲۹۳۴۱٬۶۳۲٬۹۳۴ ۱۷&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۷ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۰۵-۲۲[۹]
گوآناخوآتو Guanajuato   گوآناخوآتو لئون ۰۳۰۶۰۸شابلون:Convert/km۲ ۰۵۴۸۶۳۷۲۵٬۴۸۶٬۳۷۲ ۰۲&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۰[۹]
گوئررو Guerrero   چیلپاسینگو آکاپولکو ۰۶۳۶۲۱شابلون:Convert/km۲ ۰۳۳۸۸۷۶۸۳٬۳۸۸٬۷۶۸ ۲۱&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۱ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۴۹-۱۰-۲۷[۱۲]
ایدالگو Hidalgo   پاچوکا پاچوکا ۰۲۰۸۴۶شابلون:Convert/km۲ ۰۲۶۶۵۰۱۸۲٬۶۶۵٬۰۱۸ ۲۶&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۶ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۶۹-۰۱-۱۶[۱۳]
خالیسکو Jalisco   گوادالاخارا گوادالاخارا ۰۷۸۵۹۹شابلون:Convert/km۲ ۰۷۳۵۰۶۸۲۷٬۳۵۰٬۶۸۲ ۰۹&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۹»۹ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۳[۹]
مکزیک ایالت México   تولوکا اکاتپک ۰۲۲۳۵۷شابلون:Convert/km۲ ۱۵۱۷۵۸۶۲۱۵٬۱۷۵٬۸۶۲ ۰۱&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۰[۹]
میچوآکان Michoacán de Ocampo   مورلیا مورلیا ۰۵۸۶۴۳شابلون:Convert/km۲ ۰۴۳۵۱۰۳۷۴٬۳۵۱٬۰۳۷ ۰۵&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۵»۵ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۲[۹]
مورلوس Morelos   کورناواکا کورناواکا ۰۰۴۸۹۳شابلون:Convert/km۲ ۰۱۷۷۷۲۲۷۱٬۷۷۷٬۲۲۷ ۲۷&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۷ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۶۹-۰۴-۱۷[۱۴]
نایاریت Nayarit   تپیک تپیک ۰۲۷۸۱۵شابلون:Convert/km۲ ۰۱۰۸۴۹۷۹۱٬۰۸۴٬۹۷۹ ۲۸&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۸ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۹۱۷-۰۱-۲۶[۱۵]
نوئوو لئون۴ Nuevo León   مونترری مونترری ۰۶۴۲۲۰شابلون:Convert/km۲ ۰۴۶۵۳۴۵۸۴٬۶۵۳٬۴۵۸ ۱۵&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۵ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۰۵-۰۷[۹]
اوآخاکا Oaxaca   اوآخاکا اوآخاکا ۰۹۳۷۹۳شابلون:Convert/km۲ ۰۳۸۰۱۹۶۲۳٬۸۰۱٬۹۶۲ ۰۳&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۱[۹]
پوئبلا Puebla   پوئبلا پوئبلا ۰۳۴۲۹۰شابلون:Convert/km۲ ۰۵۷۷۹۸۲۹۵٬۷۷۹٬۸۲۹ ۰۴&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۴»۴ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۱[۹]
کرتارو Querétaro   کرتارو کرتارو ۰۱۱۶۸۴شابلون:Convert/km۲ ۰۱۸۲۷۹۳۷۱٬۸۲۷٬۹۳۷ ۱۱&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۱ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۳[۹]
کینتانا رو Quintana Roo   چتومال کانکون ۰۴۲۳۶۱شابلون:Convert/km۲ ۰۱۳۲۵۵۷۸۱٬۳۲۵٬۵۷۸ ۳۰&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۳»۳۰ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۹۷۴-۱۰-۰۸[۱۶]
سن لوئیس پوتوسی San Luis Potosí   سن لوئیس پوتوسی سن لوئیس پوتوسی ۰۶۰۹۸۳شابلون:Convert/km۲ ۰۲۵۸۵۵۱۸۲٬۵۸۵٬۵۱۸ ۰۶&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۶»۶ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۲[۹]
سینالوآ Sinaloa   کولیکان کولیکان ۰۵۷۳۷۷شابلون:Convert/km۲ ۰۲۷۶۷۷۶۱۲٬۷۶۷٬۷۶۱ ۲۰&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۰ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۳۰-۱۰-۱۴[۱۷]
سونورا۲ Sonora   ارموسییو ارموسییو ۱۷۹۵۰۳شابلون:Convert/km۲ ۰۲۶۶۲۴۸۰۲٬۶۶۲٬۴۸۰ ۱۲&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۲ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۰۱-۱۰[۹]
تاباسکو۵ Tabasco   وییاارموسا وییاارموسا ۰۲۴۷۳۸شابلون:Convert/km۲ ۰۲۲۳۸۶۰۳۲٬۲۳۸٬۶۰۳ ۱۳&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۳ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۰۲-۰۷[۹]
تامائولیپاس۴ Tamaulipas   سیوداد ویکتوریا رینوسا ۰۸۰۱۷۵شابلون:Convert/km۲ ۰۳۲۶۸۵۵۴۳٬۲۶۸٬۵۵۴ ۱۴&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۴ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۴-۰۲-۰۷[۹]
تلاسکالا Tlaxcala   تلاسکالا ویسنته گوئررو ۰۰۳۹۹۱شابلون:Convert/km۲ ۰۱۱۶۹۹۳۶۱٬۱۶۹٬۹۳۶ ۲۲&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۲»۲۲ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۵۶-۱۲-۰۹[۱۸]
وراکروس Veracruz de
Ignacio de la Llave
  خالاپا وراکروس ۰۷۱۸۲۰شابلون:Convert/km۲ ۰۷۶۴۳۱۹۴۷٬۶۴۳٬۱۹۴ ۰۷&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۷»۷ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۲[۹]
یوکاتان۳ Yucatán   مریدا مریدا ۰۳۹۶۱۲شابلون:Convert/km۲ ۰۱۹۵۵۵۷۷۱٬۹۵۵٬۵۷۷ ۰۸&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۸»۸ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۳[۹]
ساکاتکاس Zacatecas   ساکاتکاس فرزنییو ۰۷۵۵۳۹شابلون:Convert/km۲ ۰۱۴۹۰۶۶۸۱٬۴۹۰٬۶۶۸ ۱۰&عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱».عبارتی خطا: اینتی نقطه‌گذاری ره نشناسمبی «۱»۱۰ ۱۸۱۹۱۲۱۴۱۸۲۳-۱۲-۲۳[۹]

منابعدچی‌ین

  1. Federal Constitution of the United Mexican States. Supreme Court of Mexico. بازیابی در April ۵, ۲۰۱۱.
  2. ۲٫۰ ۲٫۱ Censo ۲۰۱۰
  3. "Conmemora la Secretaría de Cultura el 185 Aniversario del Decreto de Creación del Distrito Federal". http://www.cultura.df.gob.mx/index.php/sala-de-prensa/boletines/2536-601-09-. 
  4. "INEGI". http://cuentame.inegi.gob.mx/monografias/default.aspx?tema=me. 
  5. "Calendario de Eventos Cívicos - Febrero". http://www.yucatan.gob.mx/servicios/c_civico/fechas.jsp?mes=2. 
  6. "Transformación Política de Territorio Norte de la Baja California a Estado ۲۹". http://www.bajacalifornia.gob.mx/portal/nuestro_estado/historia/transformacion.jsp. 
  7. "Secretaria de Educación Publica". http://www2.sepdf.gob.mx/efemerides/consulta_efemerides.jsp?dia=8&mes=10. 
  8. "Secretaria de Educación Publica". http://www2.sepdf.gob.mx/efemerides/consulta_efemerides.jsp?dia=29&mes=4. 
  9. ۹٫۰۰ ۹٫۰۱ ۹٫۰۲ ۹٫۰۳ ۹٫۰۴ ۹٫۰۵ ۹٫۰۶ ۹٫۰۷ ۹٫۰۸ ۹٫۰۹ ۹٫۱۰ ۹٫۱۱ ۹٫۱۲ ۹٫۱۳ ۹٫۱۴ ۹٫۱۵ ۹٫۱۶ ۹٫۱۷ ۹٫۱۸ "Las Diputaciones Provinciales" (in Spanish). p. 15. http://biblio.juridicas.unam.mx/libros/6/2920/11.pdf. 
  10. "Portal Ciudadano de Baja California". http://www.bajacalifornia.gob.mx/portal/nuestro_estado/historia/efemerides/en-diciembre.jsp. 
  11. "Universidad de Colima". http://elcomentario.ucol.mx/Noticia.php?id=1260333428. 
  12. "Erección del Estado de Guerrero". http://www.guerrero.gob.mx/?P=readart&ArtOrder=ReadArt&Article=2177. 
  13. "Congreso del Estado Libre y Soberano de Hidalgo". http://www.congreso-hidalgo.gob.mx/index.php?historia-de-las-divisiones-territoriales-de-los-municipios-del-estado-de-hidalgo-1. 
  14. "Enciclopedia de los Municipios de México". http://www.inafed.gob.mx/work/templates/enciclo/morelos/gobi.htm. 
  15. "Gobierno del Estado de Tlaxcala". http://www.tlaxcala.gob.mx/tlaxcala/enero-febrero.html. 
  16. "Gobierno del Estado de Quintana Roo". http://www.qroo.gob.mx/qroo/Estado/Historia.php. 
  17. "500 años de México en documentos". http://www.biblioteca.tv/artman2/publish/1830_135/Ley_Reglas_para_la_divisi_n_del_Estado_de_Sonora_y_Sinaloa.shtml. 
  18. "Portal Gobierno del Estado de Tlaxcala". http://www.tlaxcala.gob.mx/tlaxcala/nov-dic.html.